Kittens + autumn lipsticks!

by

2015.09.07.

Köztudott, hogy imádom a rúzsokat, leginkább a vörös árnyalatokat preferálom, de persze azért más tónusok is lázba hoznak. Ősszel és télen a vörös sötétebb, kissé barnás árnyalati felé mozdulok el. Imádom ezeket a telt tónusokat, amelyek remek kontrasztot képeznek a természet ezer árnyalatával ebben az évszakban. Lényeg, ha erőteljes a rúzs, akkor a szemsmink legyen visszafogott (ha hétköznapokra szeretnénk viselni), de a merészebbek, akár elhagyhatják teljesen is, mint pl. én ITT.  Egy példa a sötét rúzs viseléséhez még ITT és egy alkalmibb verziója pedig ITT. Hogy mitől lesz igazán tartós, szinte bármely rúzs? ERRE találjátok a részletes leírásom.  

A másik dolog, amiről szintén többször regéltem már Nektek, hogy imádom a cicákat.  Legyen nagy vagy még pici, legszívesebben minimum hármat költöztetnék a lakásunkba. <3 Jöjjenek hát, a legszebb őszi vörös árnyalatok, néhány bájos kiscicával párosítva. Fogadjátok szeretettel! 

( "Felnőtt macska tartalom ----> ERRE :-)

1_18.jpg

2_19.jpg

9_3.jpg

4_18.jpg

5_12.jpg

10_3.jpg

 Fotók: Pinterest

Kollázsok: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr127767300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'