Clarins Fan Club - We need you!

by

2015.09.25.

A francia kozmetikumok a gyengéim, amit persze nem is rejtek véka alá. Igényes megjelenés és bámulatba ejtő hatékonyság jellemzi őket. Jöjjön ma egy igazi francia klasszikus: a Clarins. Az imádott arcolajam mellett, van néhány olyan termék, ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül.

Ilyen például egy csodás alakformáló testkrém, ami egy mesés, selymes konzisztenciával, illattal kényeztet. A krémhez érkezik egy "masszázs melléklet" is, ami szuper hasznos! Tudni illik önmagában hosszútávon egy krém sem tesz csodát, jó esetben enyhíti a cellulitis tüneteit (minőségi termékekre gondolok persze). Ha azonban figyelünk az evésre, ivásra mozgásra is mellette, akkor garantált!! ezzel a testkrémmel a siker. Remek alakformáló, ami pillanatok alatt felszívódik. 

Nemrég érkezett a Clarins-től egy új szérum, ami a Mission Perfection névre hallgat. Nagyon kíváncsian vártam, ugyanis a szérum acerola kivonatot tartalmaz, ami tulajdonképpen "figyeli" bőrünk melanin képződését. A szérum segít a pigmentfoltok mérséklésében, illetve egyenletes, ragyogó arcbőrt produkál. Egy pumpányi ebből bőven elég az egész arcbőrre. Jaj és a csomagolás..., szuperbájos! <3

Először próbáltam a napokban a Clarins Rouge Prodige rúzsokat (épp 50% kedvezménnyel kaphatók épp a Clarins Klub tagok számára), amik elképesztően krémesek. Az intenzív szín mellett klasszul ápolják az ajkakat is. Próbáljátok ki őket!

A Clarins termékeket a legjobb áron pedig a Clarins Rajongói Klub-nál szerezhetitek be. Ha regisztráltok az oldalon és beléptek a facebook fiókotokkal az oldalra máris klubtagokká váltok. Amivel lehetőség van megosztani a termékekkel kapcsolatos észrevételeket, illetve arra is, hogy szakértőtől kérjetek tanácsot. Az oldalon ezen kívül részletesen megtalálhatók pl a termékösszetevők is, ami nagyon klassz szerintem. 

A regisztrációval különböző kedvezményszinteket lehet elérni. 1. szint- Az alapadatok megadásával máris 15% kedvezményt kaptok a végösszegből. 2. szint- Ha a hírlevélre is regisztráltok ezen felül +5% kedvezmény jár. 3. szint- Amennyiben meghívtok három ismerőst a Clarins Klub-ba, még ezen felül is 5% kedvezményt kaphattok. Így összesen 25% kedvezményt lehet elérni a végösszegből, ami egy high-end szépségápolási terméknél nagyon jól jön szerintem. Ha pedig egy idő után az ember eléri a 100.000 Ft -os vásárlási magasságot, egy 5000Ft-os vásárlási utalvánnyal is megajándékoznak, ami egy évig felhasználható a vásárlás során.

Ezen kívül szuper akciók is vannak rendszeresen, most épp a Rouge Prodige rúzsok kaphatók 50% kedvezménnyel.

Szóval, érdemes regisztrálni! :-)

p9240114.jpg

 

 

p9240101.jpg

Fotók: Enn with Olympus PEN E-PL7


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr457815998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'