Metals in your hair

by

2015.11.13.

Különleges, minimalista hajdíszek? Léteznek! Nem is akármilyen kivitelekre bukkantam. Legszívesebben mind kipróbálnám, ha nem lenne ugye rövid a hajam! :D De! Így a tél közeledtével több hajra vágyom (pl a sapka alatt is), így egy kisebb hajnövesztésbe kezdtem. Persze csak lightos verzióban, kíváncsi vagyok meddig bírom. :-) A lenti hajdíszeket lesve minden esetre fokozott a növesztési kedv. 

A leendő lakásunk kialakítása miatt,  persze csak a lakberendezésen jár az eszem, kb. minden nap. (kivéve mikor az evésen :D) Jelenleg épp az előszobát tervezem. Így kerültek a szerintem legszebb minimalista hajdíszekhez csodás előszobák, amikből ihletet merítek a sajátunk elkészítésénél. Lessétek csak! <3

4_19.jpg

 

2_20.jpg

 

1_19.jpg

 

3_22.jpg

 

6_8.jpg

Kollázsok: Enn

Fotók: Pinterest


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr278074322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'