Omorovicza Hydra Melting Cleanser

by

2015.11.19.

Nem is olyan rég még az Omorovicza egyik új arcolajáról meséltem, de van itt még valami a márka háza táján amiről feltétlen mesélnem kell Nektek. Az olajjal szinte párhuzamosan egy arctisztító is napvilágot látott, ami az alábbi csodás tégelyben látható és a Hidra Olvadó Arctisztító névre hallgat.

Ez az arctisztító, a Termál Tisztító Balzsammal ellentétben egy jóval könnyebb, gél konzisztencia, ami víz hatására egy kellemes olajjá, végül egy lágy "tejfürdővé" válik. Lemosásához nincs szükség külön arctisztító kendő használatára. A pasztell zöld árnyalat, amellett hogy gyönyörű, még egy klassz hozzávalóra is utal, ami nem más mint a menta. Az arctisztító mennyei, frissítő mentával kényeztet, ami felkeléshez, illetve lefekvéshez is remek szolgálatot tesz. Gyengéd mégis szuper hatékony! A rendszeres használatért cserébe gyönyörű, tiszta pórusok és pihe-puha hidratált arcbőr az ajándék. Arcfeszülésnek nyoma sincs! (szuper érzékeny bőrre is) 

Remek társ a rohanó hétköznapokban, ahol egy gyors, de hatékony arctisztítás szükséges általában. Ha pedig egy kiadós, arctisztító szeánszra vágyom a Termál Tisztító Balzsam kerül elő a fiókomból. Próbáljátok ki az Omorovicza Flagship store-ban!

img_2290.jpg

 

img_2287.jpg

 

img_2280.jpg

Fotók: Enn

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr27955182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'