For him!

by

2016.03.21.

Viszonylag kevés szó esik a férfi szépségápolásról az Enntrance-on, ami részben annak köszönhető, hogy a mellettem lévő férfi nem igazán rajong a témakörért, mert a keze ügyébe kerülő legtöbb termék nem hozta eddig komolyabban lázba. (persze vannak kivételek pl. ITT, ITT,  ITT és ITT)

DE! nemrég találkozott egy olyan új magyar termékcsaláddal, amit szívből imád! A Szakállasember termékek kiváltották A mellettem lévő férfi első szépségápolási termékek iránt érzett rajongását! (nu meg persze az enyémet is! :D) Minden ősztől- tavaszig "felölti" a téli bundát (szakállat növeszt), amiért bevallom őszintén én nem rajongtam eddig túlzottan. Ápolta a szakállát, de valamiért az eredmény mégsem volt soha olyan hogyismondjam...rendezett. A teljes Szakállasember treatmenttel azonban szuper megnyerő a dolog. Lássuk be, nincs egy ápolatlan férfinál kiábrándítóbb dolog és ez a szakáll ápolatlanságára is kiterjed. 

A teljes treatment "nálunk" jelenleg a JACK szakállmosó, majd a Mr. Üzletember szakállolaj, amit időnként a szakáll balzsammal egészít ki, vagy helyettesít. A márka mögött rejlő filozófia, kreativitás és a termékek minősége is zseniális! Annyira klassz, hogy Magyarországon ilyen termékek születnek! Éljen-éljen-éljen! 

A Szakállasember egy friss, új márka. Hazai, manufakturális körülmények között előállított natúr szakállápoló család, amely 100%-ban természetes, natúr alapanyagokkal dolgozik. A termékpalettában minden megtalálható, ami a férfi (és a nő) szívét megdobogtatja. Szakállmosók, szakállolajak, balzsamok-waxok, dezodor és ajándékcsomagok, illetve ajándéktárgyak is. Hát nem zseniális ez a logó? Imádom! Ez a törölköző nagy kedvencem! 

Ja, és még egy dolog. A termékeket kiszállítása országszerte ingyenes! OMG! Kell ennél jobb tipp akár húsvéti ajándékként? Szerintem nem! :-) Katt IDE

img_2738.jpg

 

img_2748.jpg

 

 

img_2753.jpg

 

img_2749.jpg

Fotók: Enn

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr468508568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'