Brides

by

2016.05.31.

A tökéletes menyasszonyi sminkről már ejtettem szót többször, pontosabban arról, hogy szerintem mik a fontos pontok egy menyasszonyi smink kiválasztásánál, elkészítésénél. A ruha szépségéről azonban még nem esett szó. Fontos ugyanis az is, hogy a smink harmóniában legyen a ruhával is.

Be kell valljak nektek valamit. Naaaagy-naaaaagy pánt nélküli menyasszonyi ruha ellenző vagyok. Most kimondtam! :D Ez van, felvállalom! Fantáziátlannak és rettenetesen unalmasnak látom az esetek 98%-ban. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem láttam még menyasszonyt akinek jól állt volna és csinos lett volna. Sajnos túl gyakran győz a mainstream, alkati és más szempontokat totálisan kiiktatva... Kár-kár! Ez természetesen egy szubjektív vélemény, nem tetszhet mindenkinek minden. :-) Lényeg a lényeg, érdemes körbelesni és felpróbálni sok-sok fazont.

Sokat gondolkodom azon is, hogy ha eljön A nagy nap számomra is, vajon miben és mikor. Részemről szinte biztosan tavasszal, vagy ősszel. Imádom! a hosszú ujjú menyasszonyi ruhákat, megbolondulok értük. Számomra a szépség az egyszerűségben rejlik, ami akár lehet egy kétrészes verzió is, gondoljunk csak Olivia Palermo csodaszép ruhájára... 

Jöjjön hát néhány minimalista csoda, amiről nem tudom levenni a szemem.! <3

brides.jpg

 

gb.jpg

tr_1.jpg

hg.jpg

vc.jpg

bv_1.jpg

tz_3.jpg

Fotók: Pinterest

Kollázsok: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr828765130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'