Schüssler Premium Age Protection Night

by

2016.06.16.

Éjszakai szépülés? Sokat hallani róla mostanság. Olyan krém azonban kevés van, ami ezt főként növényi alapanyagú összetevőkkel teszi. Éjszaka felkened és reggelre kisimult, hidratált, üde bőr vár a tükörben? Meseszerűnek tűnik, pedig nagyon is valóságos. A Schüssler Prémium ránctalanító éjszakai krémjéről van szó. 

Nem, még nem ég ház, szerencsére "csak" mimikai ráncok mutatkoznak az arcomon. Azok viszont sajnos elég masszívan. Az is igaz azonban, hogy pl. a koreai bőrápolás is több éve azt szajkózza (és milyen jól teszi), hogy nem az első ráncok megjelenésekor kell tüzet oltani, azaz elkezdeni ezer fajta krémet felkenni az arcunkra és odafigyelni a bőrápolásra, mert akkor már sokkal nehezebb dolgunk van. Persze elég komplex dologról van itt azért szó, ahol pl. a genetika és a vízhiányos bőr is elég központi szerepet játszanak. 

A Schüssler egyik legújabb krémje nem csak megelőzésre tökéletes, de az első ráncok "enyhítésében" is. Esetemben mimikai ráncokról tudok nyilatkozni, amiket szintén csodásan kisimít reggelre. Egy krém, ami hasonlóan mint az imádott feszesítő testápoló, illetve a korábban bemutatott szappan, tartalmazza  a csodás Schüssler-sókat. Ezek a szuper ásványi sók visszaállítják a bőrszövetek rugalmasságát és elsimítják a ráncosodás jeleit, illetve ami a legklasszabb, hogy fejlesztik a bőr vízmegkötő képességét! Az Nr.1-es és Nr.8-as Schüssler sók homeopátiás formája felgyorsítja a bőr sejtanyagcseréjét és lelassítja annak öregedését. Imádom az "intelligens" krémeket! <3

A szuper tápláló krémről van szó, ami a fentieken kívül narancsból kivont növényi őssejttel, illetve egy nagy adag hyaluronsavval teltebb megjelenést ad az arcbőrnek. Ezen kívül, a benne található alma kivonat és körömvirág is a kisimult fiatalos arcbőr elérésében segít az éjszakai regenerálódás közben. Meg kell azonban említeni azt is, hogy a krém annak ellenére, hogy szuper tápláló bátran használható akár vegyes, vagy zsírosabb bőr esetén is, ugyanis nem tömíti el a pórusokat, maradéktalanul beszívódik és nem hagy fénylő bőrt hátra. 

Ha intelligens, természetes és hatékony szépségápolásra vágytok, mindenképp próbáljátok ki! Imádni fogjátok! ITT megtaláljátok a termékeket. (Épp akciós szettben is elérhető a termék, ajándék halántékbalzsammal)

img_3131.jpg

 

 

img_3134.jpg

 

img_3136.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr958810586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'