Guerlain Terracotta + JÁTÉK

by

2016.07.21.

Már az első találkozáskor elcsábított. Egy nektár, amit nem lehet feledni, mint ahogy az elbűvölő csomagolásokat és az annál még fontosabb termékminőséget sem. Talán már kitaláltátok, így van, persze hogy a Guerlain-ről van szó. 

Egy márka, ami francia életérzés minden momentumát magában hordozza. A parfümházként induló Guerlain egyik nagy és egyben legszebb erénye, hogy a dekorkozmetikai termékek szintén egyedi mesés illatokkal rendelkeznek. Ritkán találkozik az ember olyan beauty márkával, ahol szinte minden termék láttán leesik az ember álla. Garantált az OMG élmény! 

p1010254.jpg

Így volt ez akkor is, amikor először megszaglásztam, majd kipróbáltam a Guerlain ikonikus Terracotta púdereit. Hogy miért? A Terracotta termékei természetes! egészséges arcbőrt ígérnek minden évszakban. Pont nekem találták ki! Hagyományos bronzosítókkal ellentéteben, itt egy igazi "profival" van dolgunk. A színek ugyanis kicsit sem harsányak, de annál inkább varázsolnak másodpercek alatt egy természetes, ragyogó, egészséges arcbőrt. Mesés! nyarat idéző nektár illat és csodaszép arcbőr minden évszakban. 

Négy féle csodás Terracotta púder kapható, amelyek mind a mesés nyári Terracotta illattal csábítanak:

Terracotta Jolie Teint –  A nyár első napsugarainak természetes ragyogását, és egyedülálló színét kölcsönzi a bőrnek. Egy légies konzisztencia, ami kicsattanó, egészséges színt varázsol az arcra. A Terracotta Joli Teint púder 4 lágy egymást kiegészítő harmonikus árnyalatban kapható. Rózsaszín a szőkéknek, barackszín a barnáknak javasolt. A púder mellett Jolie Teint alapozók is megtalálható a termékpalettán, amelyek szintén elképesztően természetes, egészséges hatást biztosítanak a bőrnek akár önmagában, de a púder alá is tökéletes. 

Terracotta Light – Egy igazán könnyed, és fényesen ragyogó bronzosító! Hosszantartó, természetes hatású bronzosító púder, ami tápláló összetevőinek köszönhetően nem szárítja a bőrt. Selymes textúrája nem hagy csíkokat és foltokat.

Terracotta Klasszikus Púder – Már több mint 30 éve, 1984 óta jelen van a smink piacon. A világ legelső bronzosító púdere, ami idén új formában jelent meg. A púder idén kelt új életre, ahol csodás minden bőrszínnek megfelelő új árnyalatok közül választhatunk. Lessétek meg a parfümériákban.

Terracotta 4 Season – Négy tökéletesen fokozódó karamellizált árnyalatot tartalmaz. Matt hatású, és egész éven át tökéletes. Tavasszal és ősszel az összes színt összekeverhetjük, nyáron a sötétebbeket, télen a világosabbakat.

terracotta.jpg

A felvitelhez használhatjuk az erre kifejlesztett Terracotta ecsetet is, így a szín spontán összekeveredik, és körkörös felviteli mozdulattal eldolgozva a bőrön a Guerlain “3” metódusát használva a homloktól az arccsont felé majd az állat érintve természetes ragyogást csalhatunk arcunkra. Lessétek meg ebben a VIDEO -ban, hogy is néz ki ez a technika élőben. Katt-katt-katt!

A két legfontosabb lépés  tehát az arcbőrünkhöz leginkább illő szín kiválasztása és a felvitel. A jó hír pedig az, hogy csodás minden bőrszínhez illő árnyalatokban elérhető a Terracotta, illetve éppen zajlik a Terracotta Pop Up Store is, ahol szakképzett szépségtanácsadók segítenek kiválasztani a megfelelő árnyalatokat. Lessetek el július 31-ig a Váci utcai Douglasba és próbáljátok ki a púdert. Szépségtanácsadók segítenek kiválasztani a leginkább hozzátok illő árnyalatot. 

Minden jó, ha jó a vége! Így a csattanót a végére tartogattam Nektek. Itt a blogon ugyanis két szerencsés nyertes magáénak tudhat egy-egy limitált szériás mesés Terracotta terméket! (a képen látható 2 termék ) Igen-igen jól hallottátok! <3

A játékban való részvételhez nem kell mást tennetek, mint nyilvánosan megosztani a játékot ( ITT találjátok ) facebook oldalatokon és a megosztásnál ajánlóként megírni hozzá, hogy miért szeretnétek egy Guerlain terméket nyerni!

A játékban való részvétel feltétele a facebook megosztás ÉS az ajánló. (miért szeretnél Guerlain terméket nyerni)

A játék időtartama: 2016.07.21 - 2016.07.31 

Sorsolás, eredményhirdetés:  2016. 08.01

Good luck Beauties!

További információt, újdonságainkról való híreket a hivatalos facebook oldalukon olvashattok: https://www.facebook.com/GuerlainMo/

Fotók: Enn with Olympus PEN E-PL7

Kollázs fotók: Guerlain.com


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr378903808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'