On my wishlist!

by

2016.08.16.

Hihetetlen, hogy lassan újfent a nyár vége felé haladunk, ami nem túl örömteli, az viszont igen, hogy a születésnapom is közeleg. :-) Így mostanában elég nagy intenzitással gyártom a különféle kívánságlistákat. Természetesen vannak sokkal fontosabb dolgok a tárgyi ajándékoknál, persze ők szerepelnek minden listám tetején. Őket viszont nem tudom papírra vetni, így maradtak a tárgyak, amiket az alábbiakban láthattok. Hogy minek is örülnék különösen? Lessétek!

1. Vagabond táska - Mindig is imádtam a svédek egyik legismertebb cipőmárkáját. A jó hír az, hogy most már nem csak csodás cipők, hanem táskák is megtalálhatóak a repertoárjukban. Ez a táska pl, szerelem első látásra <3

2. Topshop kabát - Lassan megtelt a rosequarz színnel az internet! :D Ettől függetlenül nem tudom megunni. Ez a bomber pedig egyenesen csodás! Kell! 

3. Adidas Stan Smith - Arra gyorsan rájöttem, hogy Adidas Superstar nem az én vonalam, a Stan Smith viszont annál inkább. Ebben a cipőben élek 2016-ban! Régen nem elég belőle tehát egy pár. Feltétlen szükségem van a tépőzáras verzióra is!

4. Maria Black fülRevaló - Earcuff mániám sem hagyott alább sajnos :-) Maria Black pedig szintén nagyon régóta a kedvenceim listáján szerepel. Ez az fülbevaló is csodás.

5. Chanticalle alapozó - A Chanticalle azon márkák egyike, ahol nem csak a csomagolás, hanem a tartalom is igazán előremutató, innovációkkal teli. Nemzetközi reviewk alapján ez az egyik legklasszabb természetes kinézetet varázsló alapozók egyike. Ki kell próbálnom!

6. Aromatheraphy Associates Depp Cleanse Face Wash - Több termékük belopta már magát a szívembe, ahol ITT, ITT és ITT is meséltem már Nektek. A lemosó pedig egyenesen csodás volt a nyári vegyes bőrömre, imádtam! Feltétlen utánpótlásra van szükségem. 

És Nektek mi szerepel a kívánságlistátokon?

 august_wishlist.jpg

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr410413310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'