Zarkoperfumes

by

2016.10.06.

Az illat emlékeztet, érzéseket vált ki, elgondolkodtat. Csodás dolog ami körbeveszi a mindennapi életünk. Mutattam Nektek anno egy kívánságlistámon egy parfümöt, ami a Pink molécule névre hallgat. Az illat egy lenyűgöző dán illatháztól származik, ami nem más mint a Zarkoparfume, ami egyben az egyetlen dán illatház is.

A parfümőr Zarko Ahlmann Pavlov, akit olyannyira rabul ejtett a skandináv táj (lehet, h még jobban is) mint engem. A svéd táj esztétikuma, éghajlata és a skandináv életstílus számára a fő inspiráció minden egyes illat létrehozásánál. Alapszemlélete, hogy olyan illatokat hozzon létre ahol a klasszikus francia parfümkészítés jegyei és az északi molekuláris "illatok" keverednek. Egy eszeveszettül izgalmas kombináció az én szememben. 

A skandináv "zsenialitás" nem csak az illatokban, hanem a kivitelezésben is testet ölt ismét... Szerelem! Lessétek meg Ti is, miről is szól ez a parfümház és  kattintsatok a videóra !!! Must see!  <3

pinkmolecule.jpg

 

ZARKOPERFUME from ZARKOPERFUME on Vimeo.

 

Kollázs: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr5611754169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'