Baby Lips for everyone!

by

2015.06.25.

Ééés igen, kapható itthon is a Maybelline New York Baby Lips ajakápoló! Egy termék amiről oly sokat hallottunk már nemzetközi bloggerektől. Ők imádják, most már mi is! Hogy miért? Klasszul hidratálja az ajkakat több órán át, 10 szuper színben és igazán elérhető áron kapható (899 Ft a drogériákban).

A klasszikus ajakápolókat kedvelők hat lágyabb "fény" közül választhatnak, aki pedig a vibrálóbb árnyalatokat keresi, mindenképp próbálja ki a négy "electro" névre keresztelt árnyalatot. A színezett ajakápoló igazán klassz lehetőség ad például azoknak, akik valami oknál fogva ódzkodnak a rúzsoktól, esetleg csak ismerkednek egyelőre a rúzsokkal, vagy egyszerűen nem kedvelik az erős árnyalatokat. Nem kell tükör a felvitelhez, könnyen felvihető, ápol és mégis kis színt csal az arcokra. Próbáljátok ki! Én már megtettem és készítettem nektek róla néhány mozgóképet. It was fun! :-) Lessétek!

img_1092_1.jpg

bl.jpg

img_1097.jpg 

 

Maybelline New York Baby Lips - Cherry Me

output_zqd9ba.gif

Maybelline New York Baby Lips - Pink Punch

output_qw7sk6.gif

Maybelline New York Baby Lips - Strike a Rose

output_p7d4rw.gif

Maybelline New York Baby Lips - Hydrate

output_qnfbsj.gif

Maybelline New York Baby Lips - Pink Schock

output_lclczp.gif

 

img_1102.jpg

Fotók: Enn

Smink: Omorovicza Blue Diamond Concentrate (infók róla ITT), L'Oréal Paris Skin Perfection BB krém, Shiseido szempillagöndörítő, L'Oréal Paris szempillaspirál , Kérastase VIP Volume in Powder hajlakk (az egyik legnagyobb beauty csoda a világon... infók ITT)


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr207572502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'