New cut! New Enn?

by

2015.07.02.

Régóta szemeztem rövid hajakkal. Azt hiszem a dolog már az első bob vágásakor elindult bennem... :-) Majd az első és a második rövid hajakról készített inspirációs kollázsok után bizonyossá vált: Le akarom vágatni! Nem görcsölök általában "túl" :-) sokat a hajam vágását illetően... több okból sem. Egyrészt "Life is too short  for boring hair!", másrészt a hajunk szerencsére újranő, harmadrészt pedig vakon is megbíznék a fodrászomban. Thank you Netti ezúton is! <3 Lessétek meg a Woodhair szalont, ahol nem csak a szalon hangulata imádnivaló, hanem a fodrászok is! A szalonban Davines termékekkel is dolgoznak, ami nálam extra szívdobogást vált ki! Imádom a márka tündéri temékeit! Hamarosan több infó érkezik róla! ;-)

És a haj? Nem lehetett más, csak egy szasszon frizura! :-) A szüleim azt mondanák: "Végre vágattál magadnak egy "frizurát- Ez igen!" <3 Éés tényleg! "Happiness is.. a new cut!" Valami ilyesmi! Coco Chanel azt mondta, ha egy nő levágatja a haját, új életet szeretne kezdeni. Nem feltétlen. Tény viszont, hogy augusztus végén 30 éves leszek és úgy tűnik nagyon hamarosan egy új otthont szépítünk majd. <3 Biztos ami biztos, egy másodpercig nem bántam meg, hogy rövidre vágattam, sőt úgy érzem ez a haj támasztja alá legjobban a személyiségem. Mondjuk ITT is ezt mondtam... Mi jöhet még? :-)

És a hajápolás?  A "Short hair, don't care" mondat nálam nem annyira állja meg a helyét egyelőre. Aki régebb óta követi a blogot, annak talán feltűnt, hogy a hajam stylingját illetően nem mesélek túl sok "eljárásról", nos ez azért volt, mert elég gyakran elhanyagoltam ezt a témakört... (csssssss....) Most, hogy rövid a hajam minden másként lesz. :-) Szokatlanul hosszú időt töltöttem már az első mosás után a tincseimmel. Hogy minden szépen álljon és tökéletesen repüljön a szélben! Értitek? :D Szóval stay tuned, jönnek a styling termékek és hajápolási rutinok! <3

Mit szóltok az új frizurához?

 img_1146_e.jpg

 

 

img_1145.jpg

 Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr97589342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsofi Kajary 2015.07.02. 14:06:00

Nagyon vagány és egyben elegáns! Imádom a fotòt Rólad szembõl! A styling termékes postokat meg termeszetesen várjuk :)

AdriEnn 2015.07.23. 22:25:06

@Zsofi Kajary: Nagyon köszönöm! :-) :-*

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'