Empty

by

2014.07.03.

 A legutóbbi "empty" bejegyzés óta már eltelt egy kis idő. Szorgalmasan gyűjtögettem azóta is, az említésre méltó kiürülő flakonokat. Jöjjön most négy érdekesség:

1. Sampar Daily Dose Foaming Cleanser arclemosó

Egész ősszel, sőt még idén tavasszal is ezt a francia mézeskalácsillatú arclemosót használtam.Egyszerűen szuper! Minden szennyeződést maradéktalanul eltávolít, tisztítja a pórusokat. Jelentősen kevesebb miteszerem képződött mialatt használtam. A csomagolás pedig <3 Próbáljátok ki! 

2. Clean Warm Cotton tusfürdő

Egy tiszta, frissen mosott ruhára hajazó illatra vágytam, hónapok óta. Nos, megtaláltam a Clean Warm Cotton tusfürdővel! A konzisztenciáján és hidratáló képességén azonban még volna mit fejleszteni. Kíváncsian várom!

3. La Roche Posay micellás arclemosó

Pontban mikor megérkezett a Pixibox-al egy mini kiszerelés, elfogyott egy teljes flakon, ebből a csodás arclemosó tonikból. Számomra ez termék übereli a Bioderma ikonikus micellás arclemosóját

4. Aesop csipkegogyómagos ajakápoló

Egy ajakápoló, amiből legszívesebben mindenkinek adnék egyet. Csodás, csodás, csodás ajakápoló, ami pihe-puhává varászolja azonnal a repedezett, kiszáradt ajkakat, ráadásul természetes összetevőkkel. Nem olcsó, de ez a kis tubus hónapokig elegendő. Must have!

IMG_2647.jpg

IMG_2651.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr566230008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'