Rose oil miracle

by

2015.01.15.

Csodák márpedig vannak! Hajápolás terén is. Kinek mi jut eszébe a Schwarzkopf márka hallatán? Az ikonikus "mini" férfi profil a csomagoláson ugye? A profilhoz nekem sajnos valamiért kevésbé jó minőségű hajápolási termékek emlékei fűződnek. (egy kivételével, amit ITT mutattam be nektek) A rossz emlékek azonban a szülinapi Pixiboxban talált rózsaolajos pakolás kipróbálása után szertefoszlottak. 

Na jó, bevallom már a csomagolás láttán átkattant valami. Az elegáns rózsaszirom színű üveg ugyanis egy olyan haj és fejbőr pakolást rejt, ami akár vékonyszálú, zsírosodásra hajlamos hajkoronára is zseniális. Egyszer már megtanultuk a leckét és rájöttünk, hogy a zsíros bőr és a jó minőségű arcolajak kicsit sem ellenségek, sőt... Így van ez a hajolajak és a zsíros haj esetén is. A fejbőrünk és a hajszálaink ugyanúgy igénylik a hidratálást, törődést, akárcsak az arcbőrünk. Ez az olaj pedig lágy rózsaillattal (elméletileg nem szeretem a rózsaillatot...hihi), klassz összetevőkkel teszi mindezt. Nem nehezíti el a hajszálakat, kócmentessé varázsolja azokat, és tökéletesen hidratált fejbőrt eredményez. Must try! 

Clipboard01_12.jpg

IMG_8548.jpg

IMG_8547.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr456935327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'