Sunday Riley - Good genes

by

2015.01.20.

Aki rendszeresen olvassa a blogot, annak már nem lesz újdonság, hogy leginkább azokat a szépségápolási termékeket kutatom, keresem, amelyeknek nem csak a csomagolásunkon szerepel valamiféle klassz ígéret, hanem azt hozzák is. (mint pl. ő, ő és ő is) Van hogy azonnal, van hogy pár alkalmas alkalmazás után. Ilyen WOW effektet váltott ki nálam a Sunday Riley Good Genes széruma is. Nemzetközi reviewkban ódákat zengenek róla, nem véletlen.

Hogy mit kell tudni a márkáról? "Sunday Riley jelenleg az egyik legnagyobb kultusz övezte új amerikai szépségápolási márka.  A legújabb biotechnológiai kutatásokat ötvözik tiszta növényi hatóanyagokkal. Titkuk a szabadalmaztatott NV-5 Ageless Complex – észak-amerikai növényi hatóanyagok komplex gyulladásgátló, méregtelenítő és fiatalító hatással."

A Good Genes alap összetevője a  gyógyszertisztaságú tejsav, amelyhez társulnak különféle bőrgyógyító hatóanyagok, mint például az árnika és az élesztő, amelyek segítenek a tejsavnak az irritáció nélküli, hámlasztás mentes radírozásban. Hámlasztás és radírozás a két kulcsszó! A bőr, használata után üdévé, frissé válik, tulajdonképpen egy csodás természetes "glow" jelenik meg a felszínen. A szó szoros értemében előbukkan egy élettel teli, friss bőrfelszín. Not jokeing! Imádom! A termék borsos áron kapható, de egy igazi beauty beruházás, ami abszolút kifizetődő. A szérum 30 ml-es kiszerelésben kapható a tündéri Neroli Parfümériában. Lessetek be! Maszkként, vagy napi rutin részeként is használható, egy pumpányi (ami bőven elegendő egyszerre), ha egy különös "glow"-ra vágytok. You will love it!

img_8999.jpg

img_8996.jpg

img_9002.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr847084005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'