Empties

by

2015.03.31.

A szépség örök, a szépítők egy része viszont elfogy néha :-) Véletlen folytán épp a top négyem fogyott el egyszerre. HELP! Pánik uralkodna épp, ha nem rendeltem volna már meg újra az összeset, mikor észrevettem, hogy drasztikus fogyásnak indultak. :-) A négy termék, ami örökre belopta magát a szívembe:

1. Pai csipkebogyómagolaj - a tökéletes, mélyreható hidratálásért, egészséges arcbőrért! ITT vásárolható meg szállítási ktg nélkül.

2. Aromatherapy Associates fürdőolaj - a tökéletes kikapcsolódáshoz és pihe-puha bőrhöz! ITT vásárolható meg szállítási ktg nélkül.

3. Caudalie Day Perfecting Fluid - a tökéletes segítő egy üde, friss, egyenletes arcbőrhöz télen, nyáron! ITT vásárolható meg szállítási ktg nélkül.

4. Antipodes Juliet gél arctisztító - a tökéletes gyengéd, természetes arctisztító mennyei illattal! ITT vásárolható meg szállítási ktg nélkül.

empty_1.jpg

 

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr357291849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'