Nude smokey eyes x coffee inspiration

by

2015.04.30.

A leginkább kedvelt szemhéjpalettáim? Egyértelműen a nude árnyalatokat tartalmazók! Nektek is? Ez esetben szerintem tetszeni fog az alábbi inspirációs anyag, amit tulajdonképpen a nude smokey eyes sminkek ihlettek. Egyszerűen minden alkalomra tökéletes. Egy dolog viszont nagyon fontos: Meg kell találni a bőrtónusunkhoz leginkább passzoló árnyalatot. Kemény feladat, de nem lehetetlen. Az én kedvenceim, amelyeknek nem csak a színe, hanem állaga és eldogozhatósága is csillagos hatos ITT, ITT, ITT és ITT találhatók, (róla már korábban is szót ejtettem) Ha megvannak a megfelelő színek nyert ügyünk van, ugyanis ez esetben egy olyan beauty fegyver lapul a neszeszerünkben, amivel nem lehet hibázni.

Amíg pedig megtaláljuk a megfelelő színt, jöjjön egy kis inspiráció, no meg némi kávé, nem is akármilyen formátumban! Enjoy! <3

ui.: Nektek melyik a kedvencetek?

2_9.jpg

3_11.jpg
1_7.jpg

5_5.jpg

4_8.jpg

Fotók: Pinterest

Kollázsok: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr847415540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'