Enn's five weekly favorites!

by

2015.11.10.

Melyek azok a beauty termékek amiket nem tudok letenni mostanában? Bevallom töredelmesen rengeteg ilyen van mostanában :-) Jöjjön ma egy újabb top 5 lista <3 Szeressétek Ti is!

1. Estelle & Thild Vitamin szérum 

Akik korábban is olvasták a blogot ismerősen csenghet ez a szérum, amiről már ITT is regéltem. Lassan kijelenthetem, hogy mindent imádok, ami az északi országokból jön. :-) Legyen svéd, norvég, izlandi, finn vagy dán. Az Estelle&Thild egy kizárólag természetes összetevőket alkalmazó svéd márka, aminek minden egyes terméke lenyűgözött eddig. Ez a szérum zseniális! Kisimít, feszesít, felébreszt! Csodás! Ki kell próbálnotok! ITT rendelhető. (szállítási ktg nélkül)

2. Lush ajakápoló

Érdemes körbelesni a Lush kínálatában, ha egy igazán hatékony, természetes színű ajakápolót kerestek. Én például imádom a The Kiss névre hallgató kis tégelyem, ami egy ici-picit ezüstös, kicsit pink, pont jó a hidegebb időszakban. Klassz!

3. Pupa Vamp! Wet and Dry szemhéjfesték

Az ünnepi időszak közeledtével újra intenzívebb az fémes árnyalatok iránt érzett szeretetem. Ilyen például ez az új ezüst Pupa árnyalat is, amit szárazon, illetve az intenzívebb hatás kedvéért nedvesen is felvihető. Imádat! Az összes árnyalatot megtaláljátok ITT

4. Pixibox születésnapi kiadás

Nemrég ünnepelte a Pixibox (az első és legjobb Mo-i beauty box szolgáltatás :-) 3. születésnapját! Ezúton is NAGYON BOLDOG születésnapot! <3 Az ünnepi box tartalma pedig újfent csodásan sikerült! A boxban olyan márkáktól lapultak termékek, mint a Neogence <3, Himalaya, Curaprox, L'Oréal Professionel, Batiste !, La Roche Posay, illetve a Fytofontana és a Stabilo. (hamarosan több infó a termékekről is) És a doboz külső? Hát nem gyönyörű?!! <3 Annyira értékelem az ilyen szuper kreatív ötleteket! A dobozt ugyanis mindenki saját maga színezhette ki, amihez a dobozban néhány imádott Stabilo ceruza is helyet kapott. Én imádom a minimál verzióban is! :-)

5. Gucci Bamboo parfüm

Volt már olyan élményetek, hogy megszaglásztatok egy parfümöt üvegben és megállapítottátok, hogy óóóó neeeem, ez nem az én illatom, majd mikor felfújtátok a bőrötökre rájöttetek, hogy imádjátok? Nos, velem pont ez történt a Gucci Bamboo kapcsán. Egy kifejezetten csajos illatról van szó, aminek alapjegyeiben megtalálható a vanília, a szantálfa és az ámbra. Szívjegyekben a narancsvirág és pl. a  liliom kapott helyet, míg a fejjegyekben a bergamott. Az illatpiramis alapján pont az ellentettje annak amit úgy általában kedvelek :D DE! annyira csodásan érzem magam most ősszel egy ilyen melegséget adó, lágy illatfelhőben, hogy nem is tudom leírni. Najó megpróbálom: Olyan mintha egy pihe-puha kasmírsálba csomagoltak volna reggeltől-estig. Strange love! <3

img_2472.jpg

 

 

img_2481.jpg

Fotók: Enn

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr1008018509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzsila 2015.11.12. 14:12:56

A pixibox szuper ötlet, egyébként külső stílusában a Birchbox jut eszembe róla. :)

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'