Eyes on...!

by

2015.11.16.

Tombol a sütőtökszezon! Nem tudom, hogy álltok vele, én minden esetre oda vagyok érte és nem is telik el úgy hét, hogy ne sütnék, főznék egy nagy adaggal. Imáááádom önmagában sütve, de csodás pl. rizottóban, vagy tésztán is, sőt kétszersültre, esetleg pirítósra kenve egy kis krémsajttal :-) 

A sütőtök csodás narancssárgás színe és persze az elkészítés adta hangulat alapján, elindult a fantáziám a beauty termékek terén is. Kiválasztottam az évszaknak megfelelő kedvenceim és egyben kívánságlistám :-) Lessétek!

1. Ha feketeborsot tesznek az beauty termékbe rossz már nem lehet, legalábbis számomra. Imádom ezt a kissé fiús  pikantériát ami árad belőle. Ilyen például ez a Molton Brown tusfürdő , meg úgy az egész Black Peppercorn range. Nem csak díjnyertes, de egy álom is! A karácsonyfadíszre hasonlító kiszerelés pedig csak hab a tortán. ITT lehet megvenni szállítási ktg. nélkül. 

2. "Elfogyott" az imádott Neom illatgyertyám, ezért sürgősen utánpótlást kell szereznem. A This Works szuper fűszeres, fás illata (Black Spice & Cedar) több mint tökéletes lenne. Kell! ITT vásárolható meg szállítási ktg. nélkül. 

3. Az új lakásba otthon illat szükségeltetik, ehhez pedig pont megfelelő lenne a Paddywax kamilla és füge illatú szoba- légfrissítője. Természetes herba és gyümölcs keverék. Mennyei!! ITT vásárolható meg szállítási ktg. nélkül.

4. Sara Happ a világ legpuhább ajkait ígéri a Confetti Cake névre keresztelt ajakbalzsammal, ami már egy ideje nem hagy nyugodni. Meg kell tudnom mi van a dolog mögött!:D A csomagolás már telitalálat, szerintem a tartalom is az lesz! <3 ITT vásárolható meg szállítási ktg. nélkül. 

5. Van itt egy arcolaj, ami csodás volt, hogy mióta elfogyott az újravásárláson jár az eszem. Most pedig épp egy gyönyörű díszcsomagolásban kapható az egyik abszolút kedvecem a Pai csipkebogyómagolaja. Ingyenes szállítással ITT rendelhető. Must have Lányok! Hogy miért? ITT és ITT olvashattok róla. 

6. Már-már félve megyek a H&M Home irányába, ugyanis nem bírom ki vásárlás nélkül sosem. Egyszerűen szerelemes vagyok kb mindenbe amit ott látok, többek között ebbe a csillagmintás pihe-puha plédbe is. :-)

eyes_on.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr308081338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'