Enn's five weekly favorites!

by

2016.04.27.

Most, hogy ismét beköszöntött az "ősz", egy időre elpakoltam a fényvédőt, de azért nem túl mélyre ;-) Hogy mik azok a termékek, amiket a hűvösebb szomorkás időben használok? ime:

1. Antipodes Divine Face oil - Egy régi kedvencem, ami egy igazi kis mindentudó, ha egy extra adag hidratálásra van szükség. Minden infó ERRE.

2. NYX pirosító - Egy szín, ami a nyárra emlékeztet. Barackos, természetes, üde! Nem utolsó sorban zseniális minőség, elérhető áron. 

3. Mario Badescu Silver Powder - Sajnos a mitesszerek, mostanság sem hagynak nyugodni. Előkaptam a csodatevő púderem és felkészülök vele a nyárra. :-) Minden részlet erről a kis csodáról ERRE.

4. Pupa ajakrúzs- Ha eső, akkor élénk rúzs! Most épp a Pupa egy selymes vörös árnyalatáért rajongok. 

5. CND körömlakk - Vörös rúzshoz, vörös köröm! Persze nem mindig, de most eszembe jutott, hogy van egy nagyon hasonló árnyalatom a rúzshoz a CND-től. Imádom mindkettőt!

Ti mivel dobjátok fel a napjaitokat mostanság?

img_2210.jpg

 

 

img_2222.jpg

Fotók: Enn

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr77793532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'