Projekt Showroom beauty

by

2017.05.21.

A Projekt Showroom mint, ahogy sokan már tudjátok, illetve ITT a blogon is olvashattatok róla egy olyan időszakos bolt, üzlet, amely minden alkalommal más koncepción alapszik. Ezúttal nagy örömömre ismét beauty került középpontba, ahol csodásabbnál - csodásabb többek között rengeteg! magyar termékre lehet bukkanni, amelyek javarészt csak online elérhetőek. De! van itt koreai szépségápolás, illetve német termékek is a tudatosság jegyében. Mondhatnánk, hogy a lányoknak sikerült egy igazi beauty heavent kialakítani a  Paulay Ede utca 29. alatt. Az üzlet Május 28.-ig látogatható minden nap 10:00 - 20:00-ig- Ott a helyetek! Íme az én szívemet is megdobogtató koncepció és elgondolás egy tökéletes beauty boltról:

Ma már egyre többen váltanak tudatos életmódra a legkülönbözőbb területeken, így a mindennapi szépségápoláson belül is egyre népszerűbb a tudatos vásárlás. De mit is jelent a tudatosság - a szépségápolás esetében?

Egyszerűen azt, hogy ismerjük meg bőrünket és annak sokrétű igényeit, és annak megfelelően választunk. Így pedig megférhet egymás mellett a natúr, a bio, a professzionális, a klinikai, az új hullámos koreai, vagy épp a hagyományos kozmetikum is. A kulcs, hogy jól válasszunk, és főleg elvonatkoztassunk a csomagolástól és reklámoktól, hogy az összetevőket figyeljük és elemzünk, tehát: hogy tudatosan építsük fel a nekünk megfelelő

mindennapi bőrápolási rutint. Egy-egy kozmetikai üzlet vagy web áruház polcait böngészve azonban rögtön abba a nehézségbe ütközünk, hogy a bőség zavarában és a megfelelő, elmélyültebb ismeretek vagy segítség nélkül hogyan válasszuk ki a nekünk leginkább megfelelő termékeket. Ebben kíván segítséget nyújtani a Projekt Showroom májusi boltja, ahol a szervezők a számtalan, jelenleg színen lévő szépségápolási irányzat, filozófia márkáiból és termékeiből válogatták ki a legjavát - kizárólag a hatóanyagokra koncentrálva. “Azt tartottuk szem előtt, hogy személyre szabottan mindenkinek más megoldás nyújthat segítséget, azaz, hogy tudatosan választva a termékeket megférhet akár egymás mellett a polcon a bio krém, az illóolajokkal operáló kozmetikum, a holisztikus bőrápoláson alapuló szérum, és a kíméletes kémiai hámlasztó.” mondta Debreczeni Fanni a Szépségápolási pop-up bolt projektvezetője.

“Külön figyelmet fordítunk az élményre, amit a szépségápolás nyújt a mindennapok viharában - emiatt is nagyon fontos a számunkra, hogy vásárlóink a megfelelő tájékoztatás után a számukra legmegfelelőbb terméket kezdjék el használni, hogy minél hasznosabb és örömtelibb legyen az az öt-tíz perc, amelyet naponta az ember magára fordít; egyedül, a tükör előtt, a hosszú távú megtérülés nyugalmában.” - mondta Debreczeni.

Az idei bolt közel 30 szigorúan válogatott márkát mutat be. Lesznek közöttük olyanok, amelyekkel már találkozhatott az avatottabb közönség, de sok olyan is, amely csak professzionális kozmetikákban, web áruházban, vagy akár csak külföldön volt elérhető - mindeddig.

A boltban szakmai tanácsot is adnak a szervezők, Felmer Dóra kozmetikus tanácsadó segítségével pedig minden érdeklődő egyénileg is megismerheti saját bőrét és az annak leginkább megfelelő megoldásokat. A termékeket ki is tudjátok majd próbálni, ami szintén kivételes lehetőség, hiszen a legtöbb fizikai vagy online üzletben erre nincsen módjuk a látogatóknak.

p1010435.jpg

p1010442.jpg

p1010439.jpg

p1010443.jpg

p1010437.jpg

p1010445.jpg

p1010446.jpg

Fotók: Enn with Olympus PEN EPL 7


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr1712529307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'