Summer minis

by

2016.06.24.

Hogy nyáron nincs szüksége az arcbőrünknek hidratálásra? Az ember valahogy hajlamosabb azt gondolni, hogy ez így van, pedig nem igazán. Természetesen sok függ a bőrtípusunktól, de a jó hír az, hogy ma már minden bőrtípusra megtalálható a legjobb legalkalmasabb hidratáló. Az én arcbőröm most épp kombinált, illetve itt-ott érzékenységre hajlamos. Már hosszabb ideje gyűjtöm az utazó "miniket", jöjjön most közülük az a négy, amit a legjobban imádok.

L'Occitane Pivone Sublime bőrtökéletesítő arckrém:

A Pixibox L'Occitane különkiadásában lapult ez a kis bájos tégely. Ez a peóniakoncentrátumot tartalmazó arckrém, gyönyörű tökéletes bőrfelszínt varázsol már az első felvitel után. Egy igazán könnyed krém, ami nyári napokon nappali krémként is tökéletes.

Natura Bissé The Cure:

A spanyol kultmárka termékei szinte azonnal az imádott Caudalie termékeim (bővebben ITT, ITT és ITT) szintjére emelkedtek. Ezek a termékek ugyanis pont azt teszik amit a csomagoláson ígérnek. Egyszerűen döbbenet! Kisimít, egyenletessé varázsolja a bőrfelszínt és csodásan hidratál. Bennük megtalálható, amit egy szépségápolási terméktől elvárok: Innováció, szakértelem és természetes összetevők! Ha tehetitek próbáljátok ki, kötelező! ;-)

Clinique Moisture Surge:

Egy igazi imádott klasszikus a nappali krémek között. Ezt a krémet szintén a Pixibox által ismertem meg. (Köszönet ezúton is! ;-)) Könnyed, remek hidratáló, aminek illatát most már örökre a nyárral és napsütéssel kötöm össze. <3

La Mer Creme de La Mer:

Hol is kezdjem? Nemrég lehetőségem nyílt kipróbálni a szépségápolás egy jól ismert Rolls Royce-át is. Annyira izgatottan vártam régóta, hogy a kezem a saját La Mer krémembe mártsam. Nos, eljött ez a nap is... és a korábbi távoli rajongás átcsapott egy heves szerelembe. Éreztetek már olyat, hogy a bőrötök imád egy krémet és szabályosan kiált, hogy egy újabb adagot kaphasson belőle? Na ez a krém pont ilyen! A márka története is igazán magával ragadó (erről hamarosan többet) a benne rejlő tengeri algák pedig egyenesen csodára képesek. A krémet általában felmelegítem a kezemben, majd egy mély levegővel beszippantom ezt a mesés, megnyugtató illatot és könnyedén az arcomra "nyomogatom". Körülbelül 10 másodperc alatt beitta a bőröm és konkrétan olyan, mintha kicserélték volna. Emelem kalapom... <3 (psszt... és érkeznek a dekokozmetikumok is a márkánál... OMG)

clipboard01_18.jpg

 

 

img_3159.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr588835742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dreamhotep 2016.06.25. 11:00:49

ez nem trollkodás: hidratálni belsőleg kell, vízzel. benne is van a nevében. ezekkel a készítményekkel inkább pakurázni lehet.

g_i_t 2016.06.27. 15:21:43

@dreamhotep: teljesen igazad van... részben. Az, hogy valakinek mennyire hidratált a bőre, kismillió dologból tevődik össze: táplálkozás, környezeti hatások, stressz mértéke, életmód, mennyit izzad, stb. A víz az egy nagyon fontos, de kis szelete az egésznek, és hidd el, hiába iszik valaki 3 liter vizet naponta, ha a bőrt közvetlenül érik pl. az időjárás viszontagságai, akkor szükség van egy évszaknak és bőrtípusnak megfelelő hidratálóra. Bár én inkább az "alapozásban" hiszek jobban: jó minőségű lemosóra (sminkeltávolítás után), kémiai hámlasztóra és szérumra érdemes többet költeni, a hidratálón pedig nyugodtan lehet spórolni. Véleményem szerint ebben az esetben nem fontos, hogy valaki 5 ezret vagy 50 ezret költ-e egy krémre, mert funkcióját tekintve ugyanazt tudja ("betakarja" a szérum hatóanyagait és védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben), itt csak az a kérdés, hogy valaki hajlandó-e a ritkább összetevőkért egy L'Oreal-os krém több tízszeresét (ilyen is van ám!) is kifizetni. De hidratálóra mindenképp szükség van! :)

dreamhotep 2016.06.27. 19:42:47

@g_i_t: köszönöm a kimerítő választ. pár dolgot pontosítanék: 3 liter víz, az nagyon kevés. egy 50 kg embernek legalább 4 litert érdemes inni.én 6 fölött iszok nyáron. a sok víznél már csak a levegő fontosabb, azaz, hogy minél kevesebb levegőt vegyünk. sok víz, kevés levegő, kizárólag ellenőrzötten növényi eredetű natúr-kozmetikumok, sok alvás, kevés stressz, kiegyensúlyozott étrend. ezekre érdemes figyelni :) szép napot

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'