Weekend essentials

by

2014.07.26.

A hétvége többnyire a pihenésé, a hosszas reggeliké és persze beauty-é. Végre van idő úgy reggelizni, ahogy örömet okoz. Imádok enni, számomra legkedvesebb étkezés pedig a reggeli. Így ma a  reggelim mellé pakoltam azokat a szépségápolási eszközöket, amelyek ezen a hétvégén kapnak főszerepet.

1. OPI körömlakk- Egy kis manikűr a hétvégén kihagyhatatlan. Hogy miért imádom ezt a lakkot, azt pedig ITT olvashatjátok.

2. Caudalie arcmaszk- Elméletileg hetente kétszer kellene használni ezt az enzimes maszkot, én ennek ellenére csak egyszer használom egy héten, vasárnap. (félek, hogy hozzászokik a bőröm). Egyszerűen bámulatos az előtte-után eredmény, imádom! Bővebben ITT olvashattok róla.

3. ArtDeco rúzs- Hosszú idők óta szeretnék egy szép,. fényes, nude-ra hajazó rúzst. Most a 451-es árnyalatot szereztem be, ami inkább metálos hatású, ennek ellenére imádom, egy visszafogott bareskin makeup részeként.

4. Chanel krémpirosító- Túl ritkán veszem elő ezt a lenyűgöző pirosítót, pedig megérdemelné, hogy több figyelmet szenteljek neki. A hétvégén végre bevetésre kerül. Bővebben ITT olvashattok róla!

5. Nuxe szárazolaj- Amióta megvan, nem tudom letenni. Hidratál, kényeztet, az illat pedig függővé tesz. Bővebben ITT olvashattok róla!

És nálatok mi a terv? :-)

IMG_4102_1.jpg

IMG_4103.jpg

IMG_4108.jpg

IMG_4111.jpg

IMG_4112.jpg

IMG_4110.jpg

IMG_4104.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr746547043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'