BareFaced beauty

by

2014.10.18.

Ismertek természetes alapú, vegán dekorkozmetikumokat? Noh, eddig én sem sokat ismertem... Az utóbbi időben azonban gyakrabban került szóba a kozmetikusnál és a baráti körömben is. Néhány angol szépségápolási termék iránt már nagy a szerelem (EVE LOM info ERRE és Aromatheraphy Associatest is info ERRE<3), de most már ismerek egy csodás, angol dekorkozmetikumokat gyártó márkát is, ami beállt a sorba. Ez a márka pedig a BareFaced beauty, ami természetes alapú, vegán termékeket gyárt, mint például az alábbi pirosítót is.

A por állagú pirosító, egy forgatható tetejű tégelyben érkezik, ami klassz adagolást tesz lehetővé. Ennek a pirosítónak páratlanul szép fénye van. Nem találkoztam korábban egy olyan természetes pirosítóval, ami ilyen gyönyörű, egészséges orcákat varázsol. Éppen elegendő csillogás, szépen eldolgozható, nem túl markáns pigemntáció. Szeretem! A terméket itthon a Pixishopban (nem ismeritek még a Pixiboxot? Infók ITT és ITT <3)  vásárolhatjátok meg, ahol hét árnyalat közül választhattok.

IMG_7507.jpg

IMG_7506.jpg

IMG_7508.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr386695573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'