Summer feelings

by

2015.06.26.

A nyár néhány napja jól titkolja, hogy épp zajlik, de ettől függetlenül persze a strandon jár az eszem. Néhány dolog azonban hiányzik még a nyaraláshoz. Például egy szép fürdőruha, vagy bikini, illetve vízálló smink és beauty termékek. Szerencsére épp tombolnak a leárazások, így mindenhol csodás árakkal csábítanak a legjobb webshopok is. A Topshopnál már 50%-os a leárazás és még a szállítás is ingyenes. Persze a beauty webshopokban is ITT, ITT és ITT is! Jöjjenek a részletek lejjebb! Olvassátok!

 

summerfeelings.jpg

 1.

a, Omorovicza Ásványi fényvédő

Egy fényvédő, amit már nem is kell nektek bemutatnom, mert már oly sokszor hangsúlyoztam ITT és ITT is, hogy a legjobb dolog, ami nyáron az arcommal történhetett! Szuper könnyű, gyorsan beszívódik és egy álom felvitel után az arcbőr. Thank you Omorovicza! <3

b, Topshop Seersucker bikini

Egy örök klasszikus. Csíkos mindig jöhet, ha pluszban ilyen cuki kreppelt verzióban jön még inkább megdobban a szívem. It's love!

 

2_12.jpg

 2.

a, Topshop Braided Plunge fürdőruha  

Egy igazi eyecatcher ez a fürdőruha, ahogy az angol olyan szépen mondja. A 70-es évekre hajazó design és a csodás fonott részletek a pántnál meggyőztek. Imádat!

b, Shiseido Protective Liquid alapozó

Aki nyáron sem szeretne lemondani az alapozóról, annak melegen ajánlom ezt a csodaszert a Shiseido-tól. A legjobb! magas fényvédelemmel ellátott alapozó a piacon! Jöhet a 40 fok, ez az alapozó akkor is bombabiztos! Shiseido, köszönjük, hogy vagy nekünk! <33_14.jpg

 3.

a, Topshop Double Scallop Trim fürdőruha (további darabok ebben a fazonban ITT és ITT)

Tartozom egy vallomással. Ezt a fürdőruhát többször raktam be idén, majd vettem ki a virtuális bevásárolókocsimból, mint bármi mást. Annyira, de annyira gyönyörű! Audrey Hepburn stílusára emlékeztet. Csodás! Én sajnos addig hezitáltam, míg már nem kapható a méretemben, de néhányatoknak még szerencséje lehet. Go-go-go!

b, Lancome Hypnose vízálló szempillaspirál

Mióta Lisa Eldridge a Lancome kreatív igazgatója, sokkal izgalmasabb lett számomra a márka. A legnagyobb beauty példaképem...! Többek között ő inspirált arra, hogy nekivágjak az Enntrance-nak. Most pedig arra "vett rá", hogy megismerkedjek közelebbről a Lancome termékekkel. A Hypnose Drama egy igazi bestseller, nem véletlen. Íme a vízálló verzió, hogy a strandon is minden a helyén maradjon.

1_10.jpg

 4.

a, Daniel Sandler vízálló krémpirosító

A legjobb! vízálló pirosító amivel valaha találkoztam ez a Daniel Sandler darab. Folyékony állaga és csodás színei totál meggyőztek. Hamarosan további infók róla a blogon.

b, Topshop Textured Longline bikini

Baby Glow-hoz és Baby Lips-hez, most egy Baby pink bikini is dukál! :-) Bájos darab, csodás részletekkel! Love!

4_11.jpg

 5.

a, Topshop Striple Box Pleat bikini

A piros csíkos mellett, már csak a navy csíkos klasszikusabb. Sosem megy ki a divatból! Egy balatoni hajókázáson is remekül mutatna. I need this!

b, Art Deco vízálló szemceruza

Igazán jó vásár egy vízálló szemceruza, amit ha az ember szépen elsatíroz, akár pillanatok alatt gyárthat füstös szemeket tikkadó melegben is. Az ArtDeconál épp csodás színeket találni. Katt-katt!

6_5.jpg

 

 6.

a, Urban Decay vízálló szemhéjtus

Oké, az Urban Decay-t már senkinek nem kell bemutatnom legendás Naked palettái miatt, DE van itt más is. Például mély fekete vízálló szemhéjtus, amivel egész egyszerűen legyártható a nyári melegben egy pár cicaszem! ;-) Menő!

b, Topshop Deep Plunge fürdőruha

"So I say thank you for the music..." :D, nem-nem még nincs vége, de ez a fürdőruha simán lehetne az ABBÁ-ból bármelyik énekesnőé is. Imádom!

7_4.jpg

 7.

a, Topshop ananászos bikini 

A flamingók mellett az ananászokra is rá vagyok kattanva! Tudtátok igaz?! :-) Ez az "aranyos" gyümölcscsoda is elég különleges darab. Klassz!

b, St.Tropez önbarnító olaj

A mentőautó bőrömnek strand előtt mindig adok egy kis színt, nehogy megijedjenek tőlem a parton. :D A St. Tropez önbarnítokról nem csak Kate Moss győzött meg, hanem rengeteg nemzetközi beauty blogger is. Ha olyat kerestek, aminek nincs kellemetlen illata és természetes olívás (nem sárga!) bőrt produkál, akkor próbáljátok ki ezt! Erősen ajánlott! <3

8_1.jpg

 

Kollázsok: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr47573338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'