Waiting for spring look

by

2015.01.19.

A legutóbbi posztban épp arról meséltem, mennyire meghálálja a bőr a rendszeres bőrtisztítást, maszkokat és hidratálást. Ma pedig megmutatom, hogy miért is érzem így. Amikor felkeltem ma reggel és a tükörbe néztem ,mérföldkövekkel szebb arcbőrt láttam a tükörben, mint néhány hónappal ezelőtt.

Hogy miért? Az utóbbi időben egy esti arcmasszázs is a napi szépségápolási rutinom részévé vált, a már bevett "double cleansing" során. Részben ennek és a fix heti arcmaszk használatának, illetve a táplálkozásomra fordított figyelem eredménye ez. Napi 3L víz mellett, igyekszem clean étkezni

Éppen ezért, ma nem került fel sem primer, sem alapozó. A sminket a tiszta arcbőr inspirálta. A szemsminkhez a Dior Nude smokey eyes palettát (ITT vásárolható meg legjobb árban) használtam. Amibe még mindig szerelmes vagyok. A legjobb minőségű és legszebb szemfestékem evör. Néha csak úgy előveszem és megnézegetem lefekvés előtt. :D Ti is szoktatok ilyet? A szempilláimat, göndörítés után a Helena Rubinstein szempillasirállal hangsúlyoztam. Szerettem volna egy igazán friss, kipihent hatás elérni. Ehhez a szempillagöndörítő a legjobb eszköz. Mindenkinek a neszeszerébe kell legalább egy! 

Korrektornak a már jól ismert Clinique Airbrusht használtam. (favorit évek óta). A szemöldökömet az &Other Stories ceruzával emeltem ki. Végül az ajkakra egy imádott babarózsaszín került, az Yves Saint Laurant Baby Doll-ja (ITT vásárolható meg legjobb árban), ami egy rúzs és pirosító egyben, így az orcákon is ezt a színt láthatjátok. Imádom ha az ajkak és az orcák árnyalata egyezik, harmóniát áraszt számomra. Kedvenc sminkek egyike! Lessétek!

img_9071.jpg

img_9078.jpg

img_9083.jpg

 img_9047.jpg

i_o_.jpg

img_9091.jpg

output_61ns1b.gif

Fotók: Enn

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr767084845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

g_i_t 2015.01.19. 20:36:36

Tényleg nagyon szépséges a bőröd! Szerintem tök felesleges sminkelned (most már^^), viszont az a szolid szemhéjfestés a rózsaszín rúzzsal és pírrel még szebben kiemeli a természetességedet. :)
Egyébként neked nem mászik el az a YSL pirosító az arcodról pár óra elteltével? Tapasztalatom szerint zsíros bőrre nem a legalkalmasabb, amit nagyon nagyon sajnálok, mert reméltem, hogy végre találtam egy jó hibridet rúzs/pirosító fronton... Nálam sajnos csak akkor jöhet szóba a folyékony pirosító, ha vízálló. :(
A kétszeres tisztítás pedig tényleg világmegváltó bőrápolási technika - vagy legalábbis az én világomé. Ez az egyik titka annak, hogy a havonta érkező, hormontúltengés által kiváltott aknés időszakban már nem csuklok össze a fájdalomtól a begyulladt göbök miatt, hanem szépen kordában tudom tartani a száj, illetve az áll környékét. Nem túlzottan olvasok magyar beauty blogokat (enyje-benyje), így nem vagyok képben azzal, hogy ki tett már említést erről, de örülök, hogy te is a híve vagy ennek "módszernek", és terjeszted az igét. ;)
A clean eating oldaláról pedig még nem hallottam, szóval köszi a tippet, bele is vetem magam. :D
xoxo

Démétér 2015.01.20. 10:05:35

Szépséges a bőröd, szépséges a sminked, és remekül áll az ezüstszürke. Az ajánlott szempillaspirált kipróbálom, épp mostanában keresek valami újat.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'