New winter favorites

by

2015.01.18.

Azt, hogy arcápoló olaj függő vagyok már tudjátok, de arról még nem vallottam színt, hogy az arclemosó olajak iránti addikcióm is egyre csak erősödik. Hogy mi ennek az oka? Pillanatok alatt eltávolít minden szennyeződést és sminkmaradványt (szemfeséket is!) az arcomról, az ehhez társuló arcmasszás pedig már mindennapos rituáléként nőtte ki magát. A bőr annyira meghálálja a törődést. Néhány nap után egy sokkal egyenletesebb, ragyogóbb arcbőr köszön vissza a tükörből. A Shu Uemura olajat imádtam, de nemrég elfogyott, így most egy japán márkára ruháztam. A DHC olaj természetes összetevői nem csak Lisa Eldridge-t győzték meg, hanem engem is. Egy szuper olaj, ami a Shu Uemura árához képest igencsak baráti. Ha egy természetes arctisztító olajat kerestek, jó ár-érték arányban, akkor megtaláltátok! ;-) (ITT beszerezhető szállítási ktg nélkül). 

Valamiért télen sokkal kevesebbet sminkelek, mint a többi évszakban. Ha mégis, akkor napközben egy dolgot nem hagyok ki, a szempillaspirált. Szuper érzékenyek a szemeim (is), így különösen örültem az ajándékba kapott La Roche Posay szempillaspirálnak, amit pont ilyen elgondolásból vezérelve alkottak meg. A kefe egy fésűre hasonlít, amivel formájából kifolyólag, igazán gyönyörű, természetes pillákat alkothat az ember pár perc alatt. A szempillaspirált a gyógyszertárakban szerezhetitek be. Love!

Az arctisztítási rituálémhoz nemrég egy új pajtás csatlakozott, az EVE LOM zseniális arctisztító balzsama. (korábban ITT olvashattatok róla) Heti egyszer kényeztetem vele az arcbőröm egy hosszabb masszázs keretén belül. Egyszerűen imádom!! A konzisztencia OMG! Akárcsak a vaj, úgy olvad szét lágyan a masszázs következtében az arcbőrön. Emellett megnyugtató kamillaillat árad a fürdőben. A jutalom a szeánsz után pedig egyszerűen döbbenetes. Hidratált, pihe-puha, sokkal egyenletesebb arcbőr. Pápá tág pórusok! Imádom!

A Barcelonában vásárolt szuvenírem, az örök kedvencek polcára került. Egy igazán téli, fás, füstös, kicsit sem csajos, különleges illat a Wonderwood a Comme des Garcons-tól. Neverending <3!

A téli nagy leárazások még tartanak, érdemes most beszerezni a kedvenceket. Egy lista a legjobb leárazásokról ERRE.

És a Ti téli kedvenceitek? Kivele! :-)

Clipboard07.jpg

IMG_8534.jpg

pi.jpg

IMG_8540.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr626935291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'