SALE

by

2015.01.13.

A legjobb beauty webshopokban most tombol a leárazási láz igazán. Le kell fognom magam.., napjában többször is, hogy ne kattintsak annyit az "order" gombra. Eszméletlen jó márkák termékeit lehet megkapni most jóval olcsóbban. Alaposan körbenéztem és összegyűjtöttem Nektek egy csokorba a legjobb fogásokat. Persze kizárólag megbízható webshopokat ajánlok (már rendeltem az összestől), ahol a szállítási költség Mo-ra ingyenes. Ui.: Rengeteg új termék került fel az Enntrance blog Sale-be is, ami ITT elérhető.  Enjoy! <3

BEAUTYEXPERT

OMG! Leárazva elérhető jónéhány EVELOM termék, szóval aki szeretné kipróbálni és eddig hezitált most érdemes. (zseniális cucc, ITT már olvashattatok róla) Elemis termékek 30-40%, BalanceMe 20%, továbbá REN és Decléor kedvezményeket is találtok.

LOOKFANTASTIC

Oké...., figyelem! Kapaszkodtok? Nem kiborulni, de a Lookfantastic-nál néhány NARS termék 50%-al olcsóbban elérhető most. Érdemes végiglapozni az összes oldalt! De 50%-al olcsóbb például több OPI körömlakk is, és az imádott Aromateraphy Associates termékek egy része is jelentős árcsökkenéssel elérhető. Ezen kívül az Egyptian Magic Cream rajongók számára is van egy jó hír, ugyanis épp 40%-al olcsóbb.

sale.jpg

Fotó:Enn

HQHAIR

A HQhair a legjobb hajápolási termékek webes gyűjteménye. Akkor nem meglepetés az sem, hogy hajápolási termékekre specializálódott webshopról van szó, de azért kapható még néhány "extra" is. Például Korres termékek széles választéka, amelyek jelenleg 20%-al olcsóbban vásárolhatók meg. Sőt, most a leárazott termékekre extra 10% kedvezmény is jár, az oldalon megtalálható promo kódot használva. DE!, kapható itt még többek között Kérastase 20%, Redken 30%, Shu Uemura 25%, de  a kedvenc természetes alapanyagokból készült  MOP termékek is 20% is kedvezménnyel megvásárolhatók.

MANKIND

A jó hír az, hogy nem csak a beauty fanatikus nők járnak most igazán jól, hanem a férfiak is. Ugyanis a zseniális Mankind webshopban (férfi szépségápolási termékekre specializálódott webshop) rengeteg Antony és American Crew termékre is 20% kedvezmény jár, a BullDog termékekre 25%, de érdemes körbelesni a "borotválkozós szekcióban" is, mert szakállvágón át, a bajuszpödrőig mindent leáraztak. Emellett a fejtetőt sem hagyták is, minden ami hajápolás és leárazva  ITT.

Ui.: az állandó FEELUNIQUE sale-hero is tündököl.


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr197067841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'