Omorovicza miracle facial oil

by

2015.10.25.

Itt az ősz! Az erdő ilyenkor különösen szép. Ebből kifolyólag igyekszem  minden hétvégén egy nagyot sétálni a természetben és gyönyörű színes leveleket gyűjteni, amiből egy kisebb adag a lenti fotókon látható. :-) Ha pedig ősz, akkor arcolaj! Számos alkalommal meséltem már Nektek, mennyire imádom a különféle arcolajakat. Hogy miért ? ITT, ITT és ITT  és ITT is olvashattok róla.

A vegyes bőröm, a hűvösebb idő beköszöntével azonnal "segítségért kiállt", ugyanis rettentő gyorsan száradásnak indul. Feszülő, égő érzés, amit én legszívesebben egy kiadós arcolajas kezeléssel orvoslok esténként lefekvés előtt. A korábban említett kedvencek mellé, nemrég egy új pajtás érkezett mégpedig az Omoroviczától. Ugye mindenki ismeri a márkát? (Ha esetleg mégsem, mindenképp katt IDE és IDE a részletekért.)

Az Omorovicza őszi újdonságai ismét rabul ejtettek, köztük az alábbi arcolaj is, ami a Miracle Facial Oil nevet kapta. A csodás kisüvegben (30ml) egy olyan olaj lakik, aminek egyik fő összetevője a homoktövis bogyó. A homoktövis bogyó leginkább A,C és E vitaminokban gazdag, különösen jó hatással van a bőrre. Elősegíti a bőr rugalmasságát és elaszticitását. Telis-tele Omega 7-el, ami kollagéntermelésben játszik szerepet, nem csak "megemeli", de feszessé is teszi az arcbőrt. 

Az olajból a pipettával 2-3 cseppet teszek a tenyerembe és az enyhén nedves arcbőrömre  viszem fel. Eszméletlenül kiadós és szuper hatékony. Imádja a bőröm! Egy ilyen csodás olajhoz pedig egy mennyei illat is párosul, bájos, visszafogott és nőies. It's love! Itthon a Flagship Store-ban, webshopban pedig ITT vásárolhatjátok meg szállítási ktg. nélkül.

img_2452.jpg

 

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr578018487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'