Golden weekdays

by

2016.05.12.

Imádom a kényeztetést! Nehezebb napokon meg pláne! A szerveztem szinte sikít egy kis extra törődésért. Ez a helyzet mostanában is. Hogy mi jelenti számomra épp ezt az extra beauty pluszt? Lessétek!

1. With Love and Care - Nesti Dante - Azt hiszem megszületett az olasz szerelem. Az imádnivaló Vagheggi termékek után egy firenzei elsősorban szappanokat gyártó cég ejtett rabul. A szuper névválasztás mellett, a szappan minősége is magával ragadó. Aranyló szín, egy csodás, tiszta mégis különleges illattal. Egy igazi beauty kalandozás a múltban. Imádom!

2. Omorovicza Omoressence - A szerelem itthon folytatódik... Az Omorovicza termékek iránt érett rajongásom ugyanis kicsit sem csökkent. Az olvadó arctisztító, az arcolaj, a naptej, az ikonikus tisztító balzsam, no meg a mágikus Magyar Királynő permet után, most jöhet egy esszencia, ami nem megy ki a fejemből (kezemből) amióta csak használom. A többek között benne található aminosavak és a természetes bőrpuhító és hidratáló hatású összetevők visszaállítják a bőr fiziológiai egyensúlyát, fokozzák nedvességmegtartó képességét és azonnali komfort érzetet adnak az arcbőrnek. Imádom reggelente! Nem csak felfrissít, de instant feszességet is ad a bőrnek. Must try!

3. La Roche Posay Toleriana éjszakai krém - Megvannak a favoritok reggel és persze este is. Az érzékeny, kombinált arcbőrömre, tavasszal különösen odafigyelek. Itt-ott megjelenő száraz, vagy vörös foltok sajnos előfordulnak. Ilyenkor kizárólag a La Roche Posay termékek jöhetnek nálam szóba. La Roche-Posay új éjszakai arcápolója segít csökkenteni az irritációt már ébredéskor. Minimalista összetétel és hermetikus csomagolás, ami megakadályozza a levegő visszajutását a készítménybe. ( A nappali verzió is csodás, ITT olvashattok róla)

4.Fülbevaló - Már  majdnem elfelejtettem, mennyire imádom ezt az apró ékszert, amit a legjobb barátnőmtől kaptam. Visszafogott és különleges!

5. Nuxe ajakápoló - Az egyik legjobb! ajakápoló a piacon. Hogy miért? Mennyei mézes, narancsos illattal kényeztet és instant hidratál. Örök kedvenc! Nuxe kedvenceimről többek között ITT , ITT és ITT is olvashattok. 

img_3092.jpg

img_3079.jpg

img_3074.jpg

Fotók: Enn


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr468695562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'