Golden new years eve!

by

2015.12.31.

Elképesztő, hogy eltelt egy újabb év... Ahelyett, hogy közhelyeket pufogtatnék, jöjjön inkább néhány gondolat és tanulság, emlékezetes pillanat 2015-ből. 

Egy nagyon nehéz  évkezdés után lassan elindult 2015, ahol nem csak azt tanultam meg, hogy mindig van két őrangyal mellettem, hanem azt is, hogy a kitűzött céljaimért való kemény munka a legjobb befektetés. Ez az, ami mindig megtérül. Az év mottója számomra egyértelműen ez volt:  "She believed, she could, she did." Valahogy minden fejben dől el. Ha az ember elszánt, motivációval és tettvággyal teli hihetetlen célok is oly közelivé varázsolhatók. Így valósult meg idén, többek között egy új otthon (az eltűnésem oka, hamarosan több infó erről), egy csodás skandináv túra Fjallräven Classiccal egybekötve, a jelenlegi blogdesign amit megálmodtam, egy Digital Divas győzelem, ahol az Enntrance vihette haza az év szépségbloggere címet és egy új munkahely is. Ezen a ponton mindenképp megemlíteném az Enntrance előtt kinyílt kapukat, remek együttműködéseket, az első Enntrance videót! (amiből remélem jövőre is érkezik néhány :-)

Sok szép dolog történt idén, amire örömmel emlékszem vissza. 30. születésnap, első rövid hajú frizura, sok szeretet (a legfontosabbaktól <3 <3 <3). It was a pleasure 2015! És még egy fontos dolog, amit 2014-ben is a legfontosabb dolgok közt említettem: "time is now". Éljük meg és örüljünk a pillanatnak! Minden jót kívánok Nektek drága Olvasók! Nagyon örülnél, ha 2016-ban is velem tartanátok! <3

2015 Enntrance zárásaként pedig jöjjön a beauty rituálém szilveszterre, amihez az alábbi szépségeket vetem be. 

 L'Occitane Divine Mask- SOS segítség a száraz bőrömnek. Igazi luxus kényeztetés! Többet róla ERRE!

Pupa Stay Gold! - A Pupa karácsonyi kollekciója lenyűgöző! Az Ombretto Metallico 004-es árnyalatával a szemhéjamon az I'm Matt Lip Fluid 003-as tónusával az ajkaimon és egy arany csillámos Pupa körömlakkal a körmeimem tökéletes a glamour szilveszter estére.

Az imádott Olympus PEN E-PL7 kamerámat sem hagyom ki a sorból (amivel az alábbi fotókat is készítettem), amiért szintén nagyon hálás vagyok, hogy összehozott vele a sors. Többek róla ITT, ITT és ITT! Csodás, pengeéles képek pár perc alatt, mindehhez pedig egy elbűvölő külső tartozik, amihez most remek kiegészítők is elérhetők. Többek között csodaszép táskák, csuklószíjak és vállszíjak. A sötétkék táska szerelem első látásra! Egy biztos, hű társam marad 2016-ban is! <3

Have fun! Találkozunk 2016-ban! :-) Kövesstek Instagramon is ITT

p1010018.JPG

p1010026.JPG

Fotók: Enn with Olympus PEN E-PL7


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr88215932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'