Shea Face Comforting Oil

by

2016.02.05.

Aki régebb óta követi a blogot tudja már, hogy egy igazi arcolaj junkie vagyok. Az egyik legintenzívebb és legtáplálóbb arcápolási forma vélemény szerint. Sok imádott olajam volt már korábban is (ITT, ITT, ITT) olvashattatok róluk, de tudjátok folyamatosan keresem az újabb és újabb beauty kincseket. Így bukkantam nemrég a L'Occitane shea vajas hidratáló arcolajra.  

Sok kedvencem van a márkától (pl. ITT, ITT,  ITT, ITT és ITT), de tudnotok kell, hogy a L'Occitane "szeretetlistám" csúcsán a márka shea vajas termékei állnak. Nem kell elmondanom szerintem már senkinek, hogy mennyire csodásak és hatékonyak! Az illat pedig függőséget okoz :D Ezen az új shea vajas arcolajon például nagybetűkkel találtam meg a saját nevem, ugyanis olyan, mintha kifejezetten az én bőrömre fejlesztették volna ki... !

Egy 100%-ig természetes formuláról van szó, ami shea és marulaolajjal gazdagítottak. Tökéletes! érzékeny és száraz bőr számára. A bőrünk pedig épp ezekben a hűvösebb hónapokban kiállt leginkább egy ilyen tápláló olajért. (teszem hozzá én nyáron is olajat használok este lefekvés előtt..) Az illata megölel, mint egy pihe-puha meleg kasmír sál, talán így tudnám a leginkább körbeírni. Száraz utóérzetet hagy a bőrre való felvitel után, nem ragad, nem tapad. 

Egy pumpányi minden este bőven elegendő a teljes arcra és nyakra. Reggel pedig egyenletes, kisimult bőrfelszín és babőrsimaság vár. Imádat! Feltétlen próbáljátok ki! 30ml -es kiszerelésben kapható (ami rengeteg ideig elég) a boltokban és a webshopban is, ahol 17.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás az ország bármely pontjára. Enjoy!

img_2559.jpg

 

img_2569.jpg

 

img_2551.jpg

 

img_2564.jpg

Fotók: Enn

 


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr608362516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'