Cozy Autumn Evenings

by

2015.09.13.

 Ma ugyan hét ágra süt a nap (Thank's Good!), de én ettől függetlenül az őszi kuckózós hangulatdoppingolókhoz keresgélem a kellékeket. Meg is találtam a idei ősz néhány must have darabját, beauty, de ezúttal többnyire living témakröben. :-) Melyik a kedvencetek?

1. Könyvtámas- H&M home

Ősszel méginkább előkerülnek a könyveim. Egy cuki könyvtámasz pedig mindig jól jön. Például cicaúr! :-)

2. dr. Jackson natúr arckérm

Egy igazi brit. teljesen természetes csodaszer, imádnivaló csomagolásban. A dr. Jackson termékekbe már most szerelmes vagyok. Meg kell kaparintanom. ITT rendelhető szállítási költség nélkül.

3. Neom Cocoon Yourself

Egy szintén brit márka, amiről már korábban regéltem Nektek ITT. Mármint a love story-ról ami kettőnk között megfogalmazódott ;-) Prémium minőségű, teljesen természetes gyertyákról van szó, amiből sürgősen utánpótlásra van szükségem. A cocoon yourself-nek már a neve is meggyőzött. :-) ( ITT vásárolhatók szállítási ktg nélkül) Must have!

4. Púderrózsaszín pléd

Egy pihe-puha takaró egyszerűen must az őszre! Ez a csodás szín pedig külön komfortérzetet biztosít. Kell!

5. Kusmi tea -Culinaris

A kuckózáshoz elengedhetetlen egy forró csésze tea. Ehhez pedig a Kusmi-tól választanék. Rengeteg prémium minőségű tea közül lehet tőlük választani. Az egyik kedvencem a rózsaszirmos zöldtea. Lessetek körbe náluk! (Culinarisban kapható)

6. Fedős kerámiabögre - H&M Home

A jó teához egy pofás bögre dukál. Ebben az arany pillangós, fedős kivitelben biztosan meleg marad az illatozó finom teánk. I need this!

7. Rózsavölgyi csokoládé

Édesszájú vagyok nem tagadom, a hidegebb hónapokban pedig különösen. Ha pedig csoki, akkor jó minőségű! A leges-legjobb itthon torony magasan a Rózsavölgyi csokoládé. Az egyetlen bean to bar Budapesten, ahol legszívesebben mindenből vásárolnék. (korábban ITT is olvashattatok róla) Imádom, Ti is imádni fogjátok! A csomagolások...omg tündéri. Feltétlen lessetek be hozzájuk! (ui. kakóbabot és a forrócsokit IS kötelező megkóstolni :-)

cozyautumn_1.jpg

Kollázs: Enn

Fotók: Innen, Innen és Innen


A bejegyzés trackback címe:

https://enntrance.blog.hu/api/trackback/id/tr737781080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

About

Enn

Facebook

Instagram

Follow on Bloglovin

Bloglovin'